Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Decorul dulce mult aduce! 5 idei creative pentru un NOU decor în bucătărie

3231
SHARE
5.00

O bucătărie decorată după gustul nostru face mâncarea să fie și mai gustoasă, iar cafeaua servită dimineața parcă mai dulce. Iar cum august este despre gustul bucuriei de a ne decora locuința, ți-am pregătit 5 idei creative pentru un decor de care pur și simplu te vei îndrăgosti.

Când inovația s-a întâlnit cu creativitatea, decorarea locuinței a devenit floare la ureche. Aplică ideile inovative de mai jos și vei avea cât ai zice Folina un nou decor, ușor de realizat chiar de tine, care va atrage toate privirile, un decor care-ți va transforma bucătăria într-una desprinsă de pe coperțile unei reviste.

Umple-ți inima de bucurie cu un NOU decor în bucătărie

1. Autocolant faianţă decorativă – o inovație în designul interior

Spune NU mizeriei, prafului și dezordinii înlocuind faianța clasică cu autocolant faianță decorativă. Aplică Autocolant faianţă decorativă bej Roca cu o racletă pe perete sau peste plăcile de faianţă și vei avea simplu și rapid un nou decor modern. Fiind lavabil, acesta este ușor de întreținut și de curățat, iar efectul obținut va fi wow.

Autocolant faianta Decorativa Bej Roca

2. Autocolant mobilă bucătărie – soluția perfectă pentru un mobilier personalizat

Autocolantul este metoda cea mai la îndemână atunci când îți dorești un mobilier nou, dar nu dispui nici de resursele necesare, nici de timp, nici de energie. Optează pentru Autocolant mobilă bucătărie gri lucios Malia, ideal pentru a da mobilei tale din bucătărie aspectul pe care ți-l dorești.  Rezistent la apă şi umiditate, acesta este soluția perfectă pentru un mobilier personalizat, potrivit pentru bucătăria ta.

Autocolant Mobila Bucatarie Alb

3. Autocolant pentru electrocasnice care parcă prind viață

Ce-ar fi o bucătărie fără electrocasnice, nu-i așa? Dar ce-ar fi o bucătărie cu electrocasnice care parcă prind viață? O  bucătărie cu adevărat inspirată! Aplică un Sticker frigider Let's eat pe frigider și transformă-l într-un adevărat personaj de poveste, de care cei mici cu siguranță se vor îndrăgosti.

Sticker Frigider Let's Eat

4. Fototapet pentru pereții din bucătărie, secretul unui decor inedit

Te-ai gândit vreodată că un fototapet aplicat pe peretele principal din bucătărie poate să fie secretul unui decor inedit, care să iasă în evidență? Alege un Fototapet bucătărie Harta condimentelor dacă ești un pasionat al condimentelor și transformă-ți bucătăria într-un rai al condimentelor, iar activități precum pregătitul mesei vor deveni o adevărată plăcere.

Fototapet Bucatarie Harta Condimentelor

5. Față de masă impermeabilă pentru mese fără griji

Iar cum cei dragi pot fi distrași de super decorul creat în bucătărie, nu uita de o față de masă impermeabilă, pentru a nu avea grija paharelor vărsate și a petelor nedorite. „Îmbracă-ți” masa din bucătărie cu o Față de masă impermeabilă Rania, confecționată din bumbac și cu un strat protector din acril, și oferă o notă de eleganță meselor în familie.

Fata de masa impermeabila Rania

Acum că ți-am atras atenția și dorința unui nou decor în bucătărie deja s-a înfiripat în inima și în mintea ta, intră pe folina.ro și comandă-ți produsele preferate pentru crearea unui decor de vis. Te-ai convins doar, cu Folina, totul e ușor!

Pentru mai multe decorațiuni pentru bucătăria ta, intră pe: www.folina.ro/cautare?query=bucatarie

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit