TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Folina vă urează Paște Fericit!

2138
SHARE
nan

Ce înseamnă Paștele pentru voi? Ce doriți să faceți în aceste zile de sărbătoare? Folina ne-a transmis că vrea să se odihnească, să se înconjoare de cei dragi inimii ei și să pornească într-o scurtă călătorie spirituală.

Și nu putem să nu fim de acord cu ea. Despre asta este vorba la sărbătorile de Paște. Despre suflete curate, despre iubirea familiei și prietenilor, despre relaxare și divertisment.

De Paște decorăm casa cu zâmbete

Știm cu toții că în toate gospodăriile s-a muncit mult în această perioadă. Totul pentru ca sărbătoarea primăverii să fie petrecută perfect. Am muncit cu toții la acea curățenie nu de toată lumea agreată, am făcut acele cumpărături infernale și am dormit la cozile de la casa de marcat, am gătit cot la cot cu mama, bunica, mătușa, vecina, toată casa, toata scara, tot cartierul. Și ceea ce la început a părut a fi un chin, pe parcurs s-a transformat în momente de neuitat și amintiri noi, de povestit la sărbătoarea viitoare.

Oricât de mult am avea de muncă, sărbătorile scot ce e mai frumos și pur din noi pentru că de fiecare dată au farmecul acela de a aduna oamenii perfecți în jurul nostru, oamenii de care avem nevoie și care ne încarcă mereu bateriile cu ale lor zâmbete și îmbrățișări calde, infinite. Oamenii noștri. Oamenii adevărați. Puterea noastră.

Și oricum uităm toată munca și oboseala când vedem, la final, casa frumos decorată, cu masa pliiiiiiină de bucate și cu oamenii noștri în tocul ușii de la intrare spunând înfometați „Hristos a Înviat!” Uneori dăm oboseala la o parte și pornim la drum spre persoanele dragi inimii noastre: bunicii cu ale lor riduri de fericire, părinții cu ale lor zâmbete de „a venit puiul meu acasă”, prietenii cu muzica deja pornită, colegii de muncă cu teancurile de jocuri de societate frumos așezate. Da, Paștele e despre crearea de amintiri alături de suflete. Lucru care nu are preț și după care tânjim în momentele grele.

De Paște, Folina ne încurajează să uităm de noi și să privim spre oamenii ce ne-au fost alături mereu. Datorită lor, această sărbătoare are farmec. De Paște apreciem viața, apreciem ce avem, apreciem ce vedem, mirosim, auzim, simțim. De Paște înviem bunătatea din noi și lăsăm inima, cea plină de sentimente, să ne guverneze.

În această perioadă Folina are nevoie și ea să trăiască aceste momente unice, așa că se află într-o mică vacanță, acasă, începând cu data de 16 Aprilie. Dar revine pe 22 Aprilie!

Folina vă urează să aveți parte de sărbători însorite și pline de zâmbete și îmbrățișări. 

Paște Fericit și Hristos a Înviat!

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit