TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Lumină în casă și în suflet de Sfintele Paște. De la Folina

1027
SHARE
nan

Ahh, iar încep casele să prindă viață! Fel și fel de preparate, decorațiuni de Paște, curățenie pe muzica preferată, familia în jurul mesei...ce poate fi mai frumos de atât? Folina se bucură și ea alături de gospodinele ei.

Pregătește-ți casa de sărbătoare

Cu prilejul Paștelui, gospodinele sunt în plină curățenie generală, muncind din greu pentru a face casa lună. Unele mai sprintene poate chiar au terminat deja treaba. Dar să nu credeți că ne oprim aici.

Folinei îi place frumosul. Iar frumosul înseamnă mai mult decât curățenie și ordine. Desigur, acestea sunt esențiale pentru armonia spațiului și minții. O pânză albă, goală este liniștitoare, dar lipsește ceva. Culoarea!

Decorându-ne casa o putem transforma în oaza noastră de relaxare, de bunăstare, în care să petrecem cele mai frumoase clipe de Sfintele Sărbători de Paște, alături de cei dragi.

Că tot veni vorba de familie, nu vă apucați de decorat singure. Faceți din asta un prilej de a petrece și mai mult timp împreună. Puteți începe cu vopsitul ouălor în cele mai frumoase culori, cu modele simple ori complicate, dar întotdeauna plăcute. Bineînțeles că nu puteți lăsa doar farfuria ornată, toată casa trebuie să radieze energii pozitive. Folina este nespus de bucuroasă și nerăbdătoare să se implice, să participe și să aducă bucurie în casa voastră.

Atunci când sunteți la masa de Paște, bucurându-vă atât de prezența persoanelor cu care stați, cât și de bucatele care mai de care mai delicioase, amintiți-vă de cât de încântată este și gospodina noastră, să asiste la astfel de momente fie așezată la masă, stând la geam, ori pe perete.

În aceste vremuri dificile, sânul familiei este locul care ne umple de speranță, liniște sufletească și ne reîncarcă bateriile. Folina vă dorește un Paște fericit alături de sufletele voastre preferate, multă sănătate și inspirație la decorat!

Vă dorim multă lumină în casă și în suflet! De la Folina!

0 (0 voturi)