TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Tapet și fototapet colorat pentru stări de bucurie

950
SHARE
nan

Fie că ne dăm seama sau nu, culorile mereu ne-au influențat comportamentul sau gândirea. Ele sunt ca o hartă pentru ochi, minte, suflet. Ne ghidează spre plăcere, spre frumos, spre ceea ce ne face să ne simțim noi înșine.

Tapet sau fototapet? Războiul culorilor pe pereți

Folina gospodina are de toate pentru toți. Și cum vara căpătăm energie și poftă de viață, totul prinde contur, iar culorile sunt parcă mai vii, vom discuta despre ideea de a-ți redecora casa cu tapet sau fototapet în culori intense și imprimeuri moderne. Să vedem ce idei ne sunt prezentate de data aceasta. Cine știe, poate vor predomina culorile noastre preferate.

1. Tapet 3D în culori „cuminți”

Pentru cei care nu vor să arunci culori în stânga și-n dreapta, pentru cei care preferă culori pastelate, ușor de combinat cu alte elemente din decor, Folina recomandă Tapet modern 3D, Marburg, New Spirit, modern, cu design geometric ce aduce o notă de dinamism decorului. Grafica îmbină mai multe nuanţe de roz, albastru, verde și gri.

Acest model de tapet este printat digital. Rola conţine 4 părţi, fiecare cu o lăţime de 0.53 cm şi o lungime (înălţime) de 2.7 metri. Suprafaţa totală pe care o acoperă o rolă este de 2.12 metri lăţime şi 2.7 metri înălţime. Modelul permite îmbinarea mai multor role, astfel încât se poate acoperi o suprafaţă mai mare.

fototapet-3d-geometric-folina

2. Fototapet aceeași culoare, diferite nuanțe

Nuanţele de roşu şi detaliile bej aurii aduc eleganţă decorului, iar Fototapet Pompeux, Komar, print digital transformă peretele în punctul de atracţie al camerei. Este potrivit pentru peretele din living, dormitor sau hol, format din 8 părţi verticale care se îmbină pentru a crea o imagine de 2.8 metri înălţime şi 4 metri lăţime.

Materialul este semilavabil şi are o bună rezistenţă la lumină. Se îndepărtează prin dezlipire, fără să fie necesară folosirea apei sau a altor substanţe. ATENȚIE! Adezivul trebuie sa fie pentru tapet vlies și se aplică pe perete.

fototapet-visiniu-folina

3. Fototapet în culori intense

Fototapet Abstract Painting, Dimex, multicolor este reprezentat de o explozie de culori, la propriu, și este potrivit pentru o cameră luminoasă și spațioasă. Este un model de fototapet realizat ca o pictură abstractă de mari dimensiuni, potrivit pentru o cameră de tineret, pentru amenajarea unui birou, a unui spaţiu de birou/cafenea.

Fototapetul de la Dimex este format din 5 părţi verticale care se îmbină pentru a crea o imagine de 3,75 metri lăţime şi 2,50 metri înălţime.

fototapet-abstract-pictura-culori-folina

Fie că-ți plac culorile închise, calde, neutre, extravagante, Folina are tapet și fototapet potrivit pentru oricine. Totul ca tu să-ți decorezi casa după bunul plac, chiar și în culorile preferate.

La finalul articolului, puțin mai jos, găsești alte modele de tapet și fototapet viu colorat, iar de nu-ți face nimic cu ochiul, mai găsești și aici zeeeeci de modele: www.folina.ro/tapet

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit