Transport gratuit peste 350 lei

Cum protejăm mobila din bucătărie

1877
SHARE
4.38

Știm cu toții cât este de costisitor să facem schimbări mari în casă, mai ales în bucătărie, unde petrecem mai mult timp, iar mobilierul se deteriorează ceva mai repede. Folina îți prezintă soluții istețe pentru protejarea bucătăriei.

Cu Folina ai bucătăria mereu nou-nouță!

O clipă de neatenție în bucătărie, locul în care folosim tot felul de ustensile, poate dăuna mobilierului nostru drag, așa că gospodina noastră Folina a găsit în magazinul ei câteva idei pentru protecția bucătăriei tale: folie transparentă – un strat subtil de plastic ușor de modelat, folie antialunecare – pentru sertarele cu ustensile și suport de farfurii pentru masă – o protecție extra, dar și un accesoriu modern.

1. Folie transparentă protecție mobilă

Folia transparentă protecţie mobilă este fără adeziv și are 1 mm grosime și 135 cm lăţime. Folia este perfect transparentă, astfel că poți păstra în continuare armonia pe care ai creat-o în bucătăria ta. Produsul este recomandat pentru protejarea blatului de atingeri nedorite care pot afecta esteticul mobilei (cuțit, furculiță etc.), dar și de lichide şi murdărie.

Un alt avantaj este acela că materialul se curăţă uşor cu o lavetă și se poate tăia la forma şi dimensiunile dorite, folosind un foarfece sau cutter.

folie-transparenta-protectie-mobila

2. Folie antialunecare

Folie antialunecare pentru sertar oferă protecție împotriva murdăriei, lichidelor, zgârieturilor și atenuează sunetele. Folia este un accesoriu practic și util în orice casă. Poate fi utilizată în sertare, polițe, rafturi, frigider, tăvi de servire, uscător pentru vase.

Se curăță super ușor cu o lavetă umedă sau la mașina de spălat vase la o temperatură de 40 grade. Folia antialunecare se taie ușor la dimensiunea și forma dorită.

folie-antialunecare-folina

3. Suport farfurie masă

Suport farfurie masă Barbecue are un design grafic cu tematică grill şi barbecue, pentru un aspect modern, tineresc al bucătăriei. Placematul este potrivit pentru decorarea mesei la o petrecere în aer liber, dar şi pentru restaurante sau pub-uri tematice. Pe lângă avantajele estetice, suportul poate servi și ca protecție pentru masă sau bar, împotriva obiectelor ascuțite, a umezelei sau a petelor.

Placematul este din PVC şi se curăţă uşor sub jetul de apă. Are dimensiuni de 29 x 44 cm.

napron-masa-folina

După cum puteți vedea, recomandările Folinei nu sunt doar pentru protecția bucătăriei, ci și pentru înfrumusețarea ei cu accesorii la prețuri potrivite pentru orice buzunar.

Vrei și alte idei de decorare și protecție a mobilei? Folina te sfătuiește să te uiți și la autocolant mobilă, cine știe, poate pui ochii pe ceva frumos: www.folina.ro/autocolant/autocolant-mobila.

Iar la final de articol, găsești mai multe produse despre ce am discutat astăzi: instrumente de protecție a mobilie din bucătărie, cu și fără adeziv.

4,38 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit