Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Decorează-ți casa în stil eclectic: Mixează și visează!

1761
SHARE
nan

Ai o personalitate vibrantă, îți place să combini lucruri aparent fără nicio legătură între ele și toți se întreabă cum de faci ca totul să arate în final atât de bine? Mai mult ca sigur, ești un fan al stilului eclectic! Pentru tine și pentru toți pasionații de combinații fericite între decorațiuni din stiluri diferite, Folina vine cu sfaturi ușor de aplicat pentru decoruri imposibil de uitat! Ești gata de combinat?

În designul electric nu există reguli, ci doar simț estetic dezvoltat, multă imaginație și îndrăzneală. Poți combina elemente decorative din stiluri diferite, combinații de minimalism, clasicism sau retro, pentru a obține, ca prin magie, un tot unitar fantastic și captivant! Secretul este să pui toate elementele într-o armonie vizuală, să le faci să comunice cu adevărat, pentru ca spațiul creat să te reprezinte în totalitate și să te facă, privindu-l, să te simți Acasă.

Mixează, visează și armonizează!

1. Haos și armonii vizuale

Recunoaște, ai adunat în toții anii aceștia obiecte decorative care pur și simplu ți-au plăcut și le-ai expus pe toate în casă fără să le fi ales după un principiu anume: stil decorativ, cromatică, materiale sau texturi. Aproape că ai creat un haos în camerele tale preferate, dar nu-ți fă griji. Cu Folina, e ușor să restabilești armonia vizuală. Începe prin a da o utilitate fiecărei încăperi, dincolo de clasica denumire livind, dormitor ș.a. Gândește-te cum ai vrea să te simți când intri acolo. Dacă îți dorești un decor vibrant, combină obiecte decorative în culori vii complementare, dar și contrastante. La fel cum vezi în imaginea de mai jos. Aplică Fototapet floral orhidee Viva și te vei încărca pur și simplu cu energie. Cum să combini nuanţele de verde deschis şi mov din imprimeul floral? Cu și mai mult verde, roz și mov, în nuanțe diferite. Alăturându-le vei crea un tot unitar, iar camera va căpăta armonie și va vibra și mai mult. Culorile neutre sunt importante, dar nu le folosi în exces. Joacă-te cu accesoriile până epuizezi toate variantele. Apoi bucură-te de propria creație!

Fototapet Floral Orhidee

2. Combinații neașteptate și puternic contrastante

Adevăratul merit al acestui stil sofisticat, artistic şi complex este faptul că aduce împreună elemente aparent neașteptate și le combină într-un mod wow. Efectul asocierilor este unic și aproape teatral, de aceea trebuie ca fiecare element să fie foarte bine pus în scenă. Contrastul este esențial în stilul electric, atât la nivel de culori, cât și de texturi. Observă asocierea din imaginea de mai jos dintre imprimeul negru cu textură de catifea și cel autentic, tradițional. Poți folosi cu succes Pachet promo Decor tradiţional în orice amenajare în stil eclectic, atât datorită imprimeurilor, cât și a texturii de catifea care oferă adâncime decorului electric.

Fototapet Tradițional Folina

3. Oglindirea propriei personalități

Stilul eclectic îți reflectă cel mai mult personalitatea, de aceea combinațiile unice de obiecte, tipare, texturi și forme te vor ajuta să-ți regăsești mereu  propriul ego. Alege câteva  obiecte fundamentale şi ţine cont de arhitectura lor. Apoi alege elementele pe care le poți repeta. De exemplu, o oglindă rotundă, cum este această Oglindă decorativă cu ramă tip sticker, folosită în forme contrastante, vei crea echilibru și un amestec captivant.

Oglindă Decorativă cu Ramă

Dacă ai terminat de decorat casa în stilul tău eclectic, împărtășește experiența ta cu toții fanii paginii de Facebook Folina, pasionați de decorațiuni.
Și, nu uita, până pe 20 decembrie, fii cu ochii pe promoțiile folina.ro din campania promo ”Cadouri de Crăciun”, și bucură-te alături de cei dragi de prețuri și cadouri magice!

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit