Concurs Folina
Concurs Folina
Contul Meu     Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Învață ușor

Articole Recente

Top cele mai spectaculoase decoruri pentru casa ta
Folina - 21.08.2017

Te-ai gândit vreodată că poți schimba decorul casei tale doar aplicând model de fototapet spectaculos sau că poți crea un decor cu personalitate cu ajutorului unui autocolant decorativ cu

[ ... mai mult ]

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din casă?
Folina - 14.08.2017

Cine nu-și dorește o oglindă nouă în fiecare cameră, în care nu doar să se privească, ci și să se reflecte amenajarea casei? Noile modele de oglinzi decorative sunt atât de versatile și

[ ... mai mult ]

Folina te învață cum să-ți renovezi casa
Folina - 07.08.2017

Ți-e gândul la vacanță, dar ai și planuri mari să-ți renovezi casa? Ce-ai zice să-ți transformi locuința într-o casă de vacanță? Cu Folina, totul e ușor. Ai nevoie de un weekend plin

[ ... mai mult ]

Folina te învață cum să-ți renovezi casa

07.08.2017
Folina te învață cum să-ți renovezi casa

Ți-am pregătit 5 pași simpli. Aplici decoideile Folina și îți schimbi ușor și cu bani puțini aspectul casei, transformând-o în cea mai tare casă de vacanță.
Ești gata de renovat?

5 idei ușor de aplicat pentru o casă de vacanță de invidiat:

1. Casă cu vedere la mare

Dacă încă nu-ți permiți să-ți renovezi livingul și nici să mergi în vacanță la Miami, scapi mai ieftin aplicând Fototapetul peisaj cu palmieri Miami de la Komar, disponibil online pe folina.ro. Maschezi cu succes orice urme de pete care nu ies, astupi găurile de la tablouri și nu mai ai stresul datului cu var și al curățeniei de după. Aplici ușor, schimbi camera cu un nou decor. Acum te poți relaxa la umbra palmierilor și lua masa pe plajă în fiecare zi.

Fototapet Peisaj Palmieri

2. Răcoare în casă fără aer condiționat

Când eram mici bunicii puneau cearșafuri în geam ca să nu intre soarele în casă, când am ajuns la facultate le-am înlocuit cu folie de aluminiu, dar acum că suntem la casa noastră și blocurile sunt atât de aproape unele de altele parcă nu mai e așa de simplu să folosim improvizații, dar nici banii de vacanță să-i dai pe aer condiționat parcă nu te trage inima. Mai simplu, aplici Folie geam izolare termică Solar 65 care asigură protecţie împotriva căldurii şi strălucirii solare în timpul verii şi te apară și împotriva razelor UV, cu 99% protecție. Eu zic că e cel mai tare pont pentru renovarea casei tale!

3. Intimitate fără draperii groase

Dacă stai la parter sau dormitorul tău are vedere fix pe terasa vecinului și nu te încântă ideea de a-ți cumpăra draperii care să-ți asigure intimitatea sau să stai cu storurile trase toată ziua, o soluție creativă și mult mai accesibilă este să aplici Folie geam electrostatică Zenia. Este o folie de sablare cu imprimeu geometric colorat și asigură o bună intimitate. În plus, designul colorat acoperă orice zgârâieturi sau pete, punând în valoare orice suprafață de sticlă. Vecinii o să creadă sigur că ți-ai schimbat geamurile termopane.

Folie Geam Electrostatică

4. Uși și mobilă nouă cu bani puțini

Cum ar fi să-ți schimbi toată mobila din casă și să-ți rămână și bani de vacanță? Cu Folina, totul este ușor. Îți alegi modelul de autocolant mobilă dorit și maschezi ori urmă de așchie de pal sărită, mobilă învechită, pătată sau zgâriată. Poți alege un autocolant mobilă cu aspect vintage, cum este Autocolant mobilă lemn vintage Pino Aurelio 90, sau un model de lemn clasic, pe care să-l aplici ușor și pe uși, mese și scaune, cum este Autocolant mobilă lemn Nocce Rosales 90. Simplu și rapid. Problemă rezolvată.

5. Faianță nouă în baie și bucătărie

Ca să pleci liniștit în concediu schimbă faianța veche din baie și bucătărie, fără deranj, muncitori și bani mulți. Aplică Autocolant cu imprimeu mozaic în nuanțe de maro, rezistent la umiditate, ideal pentru pereții din baie și bucătărie. Arată bine, nu?

Autocolant Perete Mozaic

Nu uita să te înscrii în concursul ”DECOReview” cu un review publicat pe site la orice produs Folina în timp ce stai pe plajă.
Poți câștiga premii decorative pentru casa ta. Succes!

Distribuie pe Facebook

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© 2017 Folina.ro | All Rights Reserved. Folina.ro | Designed by Artvertising