TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-V: 9-17    0754 069 665

Povestea Folinei de Crăciun

676
SHARE
0.00

Cum stați cu bucatele? Dar decorațiunile? Arată casa ca-n povești? Prichindeii cântă frumos colinde în jurul bradului? Ce imagine frumoasă! Și Folina noastră muncește ca o furnicuță, dar a găsit ceva timp liber pentru a vă spune ceva din suflet.

De sărbători toată lumea-i acasă

Și probabil acesta este gândul cel mai fericit: că ne adunăm iarăși cu toții. Povestim și râdem alături de părinți, copii, bunici, frați, verișori, unchi sau cei mai buni camarazi. Ne aducem aminte de peripețiile din trecut și râdeam iar cu lacrimi și cu gura până la urechi. Totul în jurul mesei pliiiine de tot felul de bunătățuri care plac fiecăruia în parte.

Tata e cu cârnații, mama e cu salata, copilașii cu dulciurile, bunicii vor sarmale, unchiul parcă ar mânca răcituri, iar noi... noi mâncăm de toate că tare departe de casă am mai fost și atât de mult am dus dorul mamei și rețetelor ei minune.

Și în toată agitația aceea din jurul mesei, de parcă faci parte dintr-o familie de italieni, te rezemi pe spate și îl admiri pe fiecare în parte. Îi admiri și-ți spui: ce bine e acasă!

Și totuși „acasă” nu trebuie să fie un loc. Și acum ne întrebăm ce înseamnă, de fapt, „acasă”? Înseamnă oamenii pe care îi avem în suflet, în minte, la un telefon distanță. De Crăciun suntem acasă și când vorbim 5 minute la telefon cu familia sau prietenii. Pentru că de sărbători totul se rezumă la... oamenii noștri, care ne fac sufletul să zâmbească.

Folina vă urează un Crăciun de poveste, să îmbrățișați cât mai mulți oameni de-ai voștri, să mâncați bine și să vă distrați ca niciodată!

Sărbători fericite de la Folina!

0 (0 voturi)