Transport gratuit peste 350 lei

Scrie review și câștigă telefonul Huawei P9!

1265
SHARE
nan

Iepurașul nu ți-a adus cadoul mult visat? Scrie review la orice produs folina.ro, comandat online până pe 31 mai 2017, și poți câștiga un telefon Huawei P9! Alege din peste 1300 de modele de stickere, folie geam, autocolant, decorațiuni și tapet, decorează-ți casa ușor și câștigă marele premiu. Află de la Folina ce trebuie să faci!

3 pași pentru un telefon Huawei P9!

1. Intră în cont sau creează-ți cont

Loghează-te în cont sau creează-ți cont, dacă nu ai deja unul. Completează rapid formularul cu email, user și parolă.

2. Comandă online

Ai achiziționat produse de pe site-ul folina.ro în perioada 1 martie – 31 mai 2017? Perfect! Intră pe pagina produsului și apasă butonul "Scrie un review". Dacă încă nu te-ai decis cu ce să-ți decorezi casa, vezi oferta Folina. Alege din peste 1300 de modele de stickere, folie geam, autocolant, decorațiuni și tapet și comandă online.

3. Scrie review

Experiența ta cu produsele folina.ro este foarte importantă pentru noi, dar și pentru comunitatea utilizatorilor care vor să-și decoreze sau să-și schimbe casa cu produsele Folina. Scrie review relevant pentru orice produs folina.ro, achiziționat în perioada 1 martie – 31 mai 2017 (ora 9:00), și ești înscris automat pentru marele premiu. Reguli de conduită în scrierea unui review.

Felicitări! Te-ai înscris în cursa pentru marele premiu: telefonul Huawei P9!

Mai multe review-uri, mai multe șanse de câștig!

Fiecare produs comandat de pe site-ul folina.ro îți aduce o nouă șansă de câștig. Mai multe review-uri înseamnă automat mai multe șanse de a câștiga marele premiu. Fii cu ochii pe pagina de Facebook Folina!
Pe 31 mai 2017, la ora 12:00, are loc tragere la sorți marele premiu.
Succes și să fie cu noroc!

Folina, folii de geam, autocolante si stickere

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit