Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Stickere oglindă pentru o casă spațioasă și luminoasă

1632
SHARE
5.00

Oglindă oglinjoară care-i cea mai frumoasă casă din ţară? Cea personalizată, cu stickere oglindă decorată. Învață de la Folina cum să-ți pui în evidență fiecare cameră, simplu și ușor.

Atunci când ne gândim să ne decorăm locuința, obiectele decorative potrivite reprezintă cheia pentru o schimbare impresionantă. Cel mai bun exemplu îl reprezintă stickerele oglindă, care au numeroase beneficii: pe lângă faptul că reflectă lumina și creează impresia de spațiu și luminozitate dacă sunt plasate strategic în orice cameră, acestea reprezintă un decor spectaculos, care atrage toate privirile. În plus, poate fi punctul de interes de care camera ta are nevoie, inspirând în același timp creativitate.

Stickere oglindă preferate pentru camere modern decorate

1. Living cu stil decorat, doar lasă-te inspirat

Livingul este camera în care ne petrecem majoritatea timpului, unde ne relaxăm după o zi grea, unde facem planuri pentru a doua zi, medităm și visăm. Alege un Sticker oglindă Cercuri ce conține 22 de cercuri din oglindă acrilică de mărimi diferite și urmează sugestia de prezentare sau lasă-te ghidat de propria imaginație pentru a crea un decor inedit, pentru personalitatea ta potrivit. Stickerul este ideal pentru a face camera să pară mai spațioasă și mai luminoasă, fiind și o doză de inspirație de fiecare dacă când o privești.

Sticker Oglinda Cercuri

2. Înghețată colorată, bucătărie cu gust decorată

Pentru bucătărie, o Decoraţiune oglindă colorată Îngheţată este exact ceea ce ai nevoie: o pată de culoare, o decorațiune veselă și absolut delicioasă, care doar când o privești te face pe loc să zâmbești. Oricine o va admira se va topi, iar timpul petrecut în bucătărie va fi și mai plăcut, fie că servești cafeaua dimineața, fie că pregătești masa. Orice clipă va fi și mai dulce, garantat!

Decoratiune Oglinda Colorata

3. Zâna fluturilor somnul ți-l veghează, ziua ți-o înseninează

În dormitor stickerul oglindă trebuie să fie piesa de rezistență în decorare, care să reflecte visele, pasiunile, dorințele tale. Dacă iubești florile, optează pentru o Decoraţiune perete oglindă mov Daisy, care va oferi spațiului tău personal pata de culoare de care are nevoie, dar și mai multă luminozitate. Dacă ai o fetiță, alege un Sticker oglindă argintie Zâna fluturilor, care va aduce zâmbetul pe chip prințesei tale. Somnul îi va fi vegheat iar chipul perfect reflectat de acest sticker minunat.

Sticker Zana Fluturilor

Nici baia nu trebuie ignorată: o Decorațiune perete oglindă Floare Lotus va reuși să aducă în baia ta un plus de prospețime și luminozitate, creând iluzia de spațiu de care orice baie are nevoie. În plus, privind-o, gândul te va purta la natură, ajutându-te să te relaxezi. Poate fi folosită și pe post de oglindă, una versatilă, diferită.

Alege stickerele oglindă care te reprezintă din multitudinea de modele pe care le găsești pe folina.ro și oferă un decor unitar și plin de utilitate casei tale, în deplină concordanță cu felul tău de a fi. Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit