Transport gratuit peste 350 lei

Amenajează-ți baia în funcție de personalitatea ta: o oază de relaxare

3626
SHARE
5.00

Spune-mi ce fel de persoană ești, ca să-ți spun cum baia să ți-o decorezi. Prin schimbări mărunte poți crea o baie personalizată, inteligent decorată.

Baia este un spațiu tot mai îndrăgit de fiecare dintre noi, simbolizând sanctuarul dedicat relaxării după o zi obositoare. Ce poate fi mai plăcut și reconfortant după ce pășim pragul casei decât o baie relaxantă, care să ne facă să uităm de stresul și oboseala acumulată peste zi? Și pentru că suntem diferiți, înzestrați cu trăsături definitorii, plăceri și pasiuni diferite, baia trebuie să fie în deplină concordanță cu ființa noastră. Iată 3 stiluri originale de decorare a băii tale, pentru a o transforma într-o adevărată oază de relaxare.

Visătoare, îndrăzneață, echilibrată, decorează-ți baia mult visată

1. O persoană echilibrată, o baie cu prospețime decorată

Dacă ești o persoană echilibrată, dacă pentru tine relaxarea înseamnă un mediu natural, optează pentru un decor freș, care să îți inducă ideea de aer curat, liniștit, o baie în mijlocul naturii. Alege să aplici Autocolant verde deschis mat Apple 100, cu aspect mat, ideal pentru un decor inspirat din lumea vegetală, care îți va liniști ochii și mintea. Evidențiază decorul cu elemente decorative, de exemplu un Sticker perete Ramuri Verzi, care te va duce cu gândul la ciripitul păsărelelor, piesa de rezistență pentru un decor plin de prospețime.

Sticker Perete Ramuri

2. Un visător, o baie ce te trimite pe tărâmul viselor

Să visezi nu costă nimic, ba chiar te ajută să privești totul cu optimism și să atragi energia pozitivă și lucrurile bune în viața ta. Pentru ca baia să aibă decorul care să te reprezinte, să fie o imagine a gândurilor și viselor tale, atunci optează pentru o baie cu tematică marină. Aplică Autocolant decorativ scoici Venus pe dulăpiorul din baie, rezistent la umiditate, care parcă te va teleporta pe o plajă de vis. Completează decorul cu un Sticker baie scoici Atlantic și vei avea o baie perfectă pentru tine, asemenea unei bărci cate te va purta pe valuri spre destinația visată.

Autocolant Decorativ Scoici Venus

3. Îndrăzneț de ești de fel, o baie exotică, un pic...altfel

Îndrăzneții cu siguranță își doresc o baie originală, diferită de tot ceea ce au văzut până acum. Și cum destinațiile exotice sunt potrivite pentru ei, o baie care să te ducă cu gândul la un tărâm tropical este perfectă. Optează pentru Autocolant decorativ Cintia și transformă-ți baia într-un spa în mijlocul junglei, colorat, plin de viață. Nu uita să aplică și un Sticker decorativ Bambus verde,  perfect pentru a evidenția un decor exotic.

Autocolant Decorativ Cintia

Alege stilul care te reprezintă cel mai bine, produsele decorative preferate din multitudinea de modele de pe folina.ro și creează  un decor de vis în baia ta, o oază de relaxare. Ține minte, atunci când investești în fericirea și în stare ta de bine, totul în viață îți va merge de minune. Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit