Contul Meu    Coș Produse

Autocolant pentru orice tip de pardoseală

2093
SHARE
nan

Autocolantul pentru pardoseală sau linoleumul autoadeziv de la Folina se remarcă prin grosimea mare şi prin faptul că este rezistent la trafic. Modelele din folie PVC sunt diverse în magazinul gospodinei, perfecte pentru orice încăpere sau tip de podea.

Cu Folina pui piciorul în prag pe autocolant

În luma Folinei totul este ușor, chiar și acoperirea podelei din casă sau de la birou. Te-ai săturat de aceeași imagine a pardoselei, dar bugetul îți este limitat? Siiiimplu! Linoleumul autoadeziv, mega rezistent la trafic, din material de PCV este răspunsul. Iar astăzi descoperi modelele preferate ale gospodinei noastre.

1. Autocolant gresie și podea cu aspect nefinisat 

Potrivit pentru bucătărie, living, chiar și baie, Autocolantul pentru gresie şi podele, MagicFix, bej îți oferă un aspect modern al încăperilor datorită aspectului său de pavaj nefinisat, cu mici inserții care duc cu gândul la aspecul marmurei. Linoleumul autoadeziv de la Folina este confecţionat din PVC cu lăţime de 95 cm şi o grosime de 400 microni.

Așa cum îi spune și numele, este autoadeziv şi se poate aplica pe orice suprafaţă netedă şi plană. Grosimea mare recomandă acest model de autocolant pentru aplicarea pe podea, plăci de gresie sau faianţă. Important este ca aceste suprafeţe să fie netede, curate, fără model în relief. Modelul are o suprafaţă uşor texturată şi este lavabil.

autocolant-gresie-imitatie-granit-folina

2. Autocolant gresie și podea cu elemente decorative

Pentru un hol sau living cu un aspect boem, aristrocat, care să ducă cu gândul la marile săli de dans din castele, Folina recomandă Autocolant gresie şi podele, MagicFix, model decorativ gri. Ca toate modelele de linoleum autoadeziv, acesta este confecționat din PVC, făcând modelul rezistent în timp la trafic. Nuanțele de gri fac autocolantul ușor de combinat cu mobilierul din încăperi, iar elementele grafice sunt elegante, nu foarte extravagante, astfel nu vor încărca încăperea și nu vor obosi privirea.

Autocolant imitaţie gresie decorativă este confecţionat din PVC cu lăţime de 100 cm şi o grosime de 400 microni. Designul îmbină pătrate cu latura de 17 cm. Fiecare pătrat are un model geometric stilizat gri. Grosimea mare recomandă acest model de autocolant pentru aplicarea pe podea, plăci de gresie sau faianţă. Important este ca aceste suprafeţe să fie netede, curate, fără modele în relief. Are o suprafaţă uşor texturată şi este lavabil.

autocolant-gresie-gri-folina

3. Autocolant gresie și podea cu aspect clasic

Clasicul mereu învinge, iar dacă nu vrei să ieși din tipare și dorești un aspect simplu al încăperilor din casă sau birou, poți alege Autocolant gresie şi podele, MagicFix, model parchet gri. Datorită simplității și culorii sale, acest model se potrivește în orice încăpere, iar faptul că este rezistent la trafic îl face să fie un element de decor de neratat.

La fel ca la celelalte modele, linoleumul autoadeziv cu imitaţie parchet este confecţionat din PVC cu lăţime de 100 cm şi o grosime de 400 microni. Este autoadeziv şi se poate aplica pe orice suprafaţă netedă şi plană. Grosimea mare recomandă acest model de autocolant pentru aplicarea pe podea, plăci de gresie sau faianţă. Important este ca aceste suprafeţe să fie netede, curate, fără model în relief. Are o suprafaţă uşor texturată şi este lavabil.

autocolant-parchet-gri-folina

Cu Folina ești atent pe unde pășești pentru că nu te mai saturi de frumoasele modele și texturi ale linoleumului autoadeziv pentru gresie și podea. Cine zice că redecorarea este costisitoare? Cu produsele din magazinul folina.ro economisești bani, timp și te bucuri de activități noi în familie.

Așa cum v-a obișnuit Folina, mai jos găsiți și alte idei de autocolant pentru podea.

Iar de vrei să-ți asortezi noua podea cu mobila, aici găsești idei de autocolant mobilă: www.folina.ro/autocolant/autocolant-mobila. 

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit