Transport gratuit peste 350 lei

Idei creative pentru baia ta

1801
SHARE
nan

Baia este un spațiu destul de ușor de redecorat pentru că avem multe elemente care, o dată accentuate, pot schimba total aspectul băii. În continuare ne sunt prezentate câteva elemente din magazinul Folinei care ne vor ajuta la redecorare. Spor!

Cum să-ți schimbi aspectul băii?

Oglinzi, gemuri, cabină de duș, gresie, faianță, mobilier, atât de multe elemente care pot căpăta un nou aspect cu produsele Folinei! Să vedem ce a ales gospodina noastră pentru azi!

1. Folie cabină dus - intimitate și creativitate

Cabina de duș trebuie să ne ofere mereu intimitate, iar foliile de sablare de la Folina sunt perfecte pentru o baie creativă, unde se îmbină utilul cu plăcutul. Folie cabină duş, Folina, model frunze exotice aduce un strop de culoare în baia ta și îmbracă frumos geamul cabinei cu frunze uriașe de palmier.

Folia se aplică pe suprafeţe din sticlă, oglindă sau plexiglass, este translucidă, rezistentă la căldură și umiditate și se îndepărtează fără să afecteze suprafețele.

folie-cabina-dus-frunze-palmier-folina

2. Autocolant pentru mobilier ca nou

Și ce se poate potrivi cel mai bine mobilierului din baie decât Autocolant marmură albă cu model gri? Pentru un aspect elegant al băii, dar poate și pentru acoperirea imperfecțiunilor mobilierului vechi, acest model de autocolant este perfect.

Simplu, în culori neutre, foarte ușor de asortat cu celelalte elementele ale încăperii, autocolantul reprezintă o soluţie accesibilă pentru a schimba rapid, cu un buget redus aspectul pieselor de mobilier. Puteți recondiţiona dulapuri, uşi, mese, rafturi, blaturi din bucătărie, baie și/sau balcon.

autocolant-mobilier-marmura-folina

3. Autocolant gresie - pași într-o baie ca nouă

Probabil produsul care va schimba cel mai mult imaginea băii este Autocolant gresie şi podele, Folina, pietre gri. Nu-ți mai place vechea gresie? Sau nu se mai potrivește cu noile schimbări din baie? Ori vrei să faci o schimbare economă? Atunci Folina vine cu cea mai potrivită soluție! Autocolant gresie, cu un design ce imită pietrele de râu, gri şi care se potriveşte foarte bine într-o baie.

Autocolantul este rezistent la trafic, fiind confecţionat din PVC. Grosimea mare recomandă acest model pentru aplicarea pe podea, plăci de gresie sau faianţă. 

autocolant-decorativ-gresie-pietre-folina

Vezi? Cu Folina schimbi imaginea băii super rapid și ușor. Ca de fiecare dată, gospodina noastră recomandă produse pentru toate buzunarele așa că atunci când îți vine spontan cheful de redecorat, imediat ești rezolvat!

Ți-ai mai putea înfrumuseța baia și cu stickere de perete pe care le găsești aici: www.folina.ro/stickere/stickere-perete

Iar la final de articol, ca de obicei, aveți alte exemple despre ceea ce am povestit azi. Pe data viitoareeee!

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit