TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Introdu detalii metalice în decorul casei tale

1701
SHARE
nan

Fie că vrei să schimbi în totalitate aspectul încăperilor sau doar vrei să evidențiezi câteva aspecte, Folina are ce îți dorești: autocolant, fototapet și benzi decorative, toate cu accente metalice pentru un decor stylish, glam.

Detaliile metalice incluse în decorul camerelor mereu au fost de impact datorită faptului că au „puterea” de a schimba atmosfera și de a evidenția anumite părți ale încăperii.

Accente metalice pentru orice obiect din casă

Văzând că aceste accente metalice sunt folosite din ce în ce mai des de marii designeri de interior, draga noastră Folina vine în ajutorul celor care vor să aducă mici schimbări în casa lor cu materiale realizate în acest stil. Haideți să vedem ce ne prezintă!

1. Autocolant pentru mobilă modernă

Autcolantul Folinei mereu a avut mai multe funcții de utilizare. De cele mai multe ori acesta este folosit pentru a schimba aspectul anumitor corpuri de mobilier, dar uneori este aplicat cu scopul de a ascunde imperfecțiunile acestora.

Indiferent de dorință sau nevoie, Autocolantul decorativ Tico Gold, gri cu linii bronz este prezent în magazinul Folinei și-l poți lua acasă pentru a transforma foarte chic mobila existentă. Datorită culorilor calde, este potrivit pentru orice cameră din casă/birou/spațiu de lucru pentru că se poate combina foarte ușor cu celelalte lucruri prezente.

Foloseşte acest model de autocolant pentru a da un aspect modern pieselor de mobilier sau pentru a crea/decora diferite obiecte: cutii, rame, albume foto etc. Autocolantul este recomandat pentru aplicare la interior pe suprafeţe netede.

autocolant-linii-metalice-folina

2. Fototapet pentru pereți cu personalitate

Fototapet Flora, Komar, motive florale cu accente metalice argintii dă strălucire oricărui perete din casa ta, mai ales dacă acesta este în raza soarelui. Tonurile de gri cu reflexii metalice argintii asigură o atmosferă elegantă și modernă a camerei. Acest model de tapet cu siguranță va transforma complet aspectul unui perete simplu şi va atrage toate privirile.

Folina ne mai spune că accentele metalice vor crea jocuri interesante sub efectul luminii. Fototapetul este format din 8 părţi care se îmbină pentru a crea o imagine de 4 metri lăţime şi 2,8 metri înălţime.

fototapet-gri-flori-metalic-folina

3. Washi tape – detalii care scot în evidență micile decorațiuni

Washi tape sau acele benzi decorative cu diferite culori sau imprimeuri sunt perfecte pentru când vrei să creezi mici decorațiuni, să evidențiezi anumite părți ale mobilierului sau când vrei să împachetezi cadouri.

În magazinul Folinei găsiți o diversitate de astfel de benzi, iar azi vă este prezentat un Set de 6 Washi Tape Gold Design, cu modele aurii, toate într-o armonie perfectă pentru combinații creative.

banda-decorativa-auriu-metalic-folina

Simplu, nu? Poți oricând să fii expertul casei tale în decorare. Trebuie doar să o ai pe Folina ca aliat și să-i pui în practică ideile lunare. Astăzi am învățat cum aducem modernul în camerele noastre, cu autocolant, tapet și benzi decorative, toate cu accente metalice pentru o încăpere mereu în tendințe.

Iar dacă nu ești fan inserții metalice, siiiigur găsești altceva pe placul tău. Folina te sfătuiește să începi cu autocolant mobilă: www.folina.ro/autocolant/autocolant-mobila. Și, ca de obicei, la finalul articolului găsiți mai multe produse din categoria celor discutate astăzi. 

Spor la decorat, Folina v-a pupat!

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit