Transport gratuit peste 350 lei

Oferă copilului tău cel mai frumos cadou de 1 Iunie

2873
SHARE
5.00

Nimic nu se poate compara cu bucuria care se citește pe fața unui copil atunci când primește un cadou deosebit și cu mulțumirea unui părinte atunci când își vede puiul de om fericit. Iată cât de ușor poți să-ți faci piticul să sară în sus de bucurie de 1 iunie.

Ziua Copilului este o zi tare așteptată de cei mici, fiind un prilej de sărbătorit, o zi a copilăriei, aniversată în întreaga lume. Și cum, fără îndoială, fiecare copil se așteaptă la un super cadou din partea părinților, îți propunem idei de cadouri speciale, piticoților din viața ta să le placă tare, tare:

Idei inedite de cadouri deosebite

1. Personajul preferat, un cadou mult așteptat

Cu siguranță fiecare copil are un personaj preferat, care face parte din universul lui imaginar. Ce-ai zice dacă l-ai aduce în camera lui, în format 3D, să-i vegheze somnul, să pornească în aventuri împreună? Optează pentru Fototapet 3D Spider Man Pop Out Decoration dacă băiatul tău este un fan Spider Man sau Fototapet vlies Minnie în Paris pentru o fetiță care o adoră pe Minnie.

Alege modelul preferat din multitudinea de modele de Fototapet pentru copii și transformă camera celui mic într-un loc de vis, care să-i reflecte visele și pasiunile.

Fototapet 3D Spider-Man

2. Mobilier unicat, în culorile preferate colorat

Orice piticot își dorește un mobilier special, original pentru camera lui, care să aibă un model anume, exact ca în imaginația sa. De ce să nu-i faci o bucurie transformându-i simplu și ușor, fără resurse financiare mari, visul în realitate? Aplică modelul de autocolant preferat  și copilul tău va avea parte de cea mai mare bucurie, zâmbăreț și voios toată ziua o să fie.

Optează pentru Autocolant decorativ fluturi colorați Papillion dacă cel mic iubește fluturii colorați și adu-i primăvara în cameră.

Autocolant Decorativ Fluturi

3. Susține-i hobby-ul adorat și dă-i aripi să zboare

Copiii cu toții au câte o pasiune, o activitate care le aduce bucurie și pe care abia așteaptă să o desfășoare. Ce-ai spune dacă ai transforma camera copilului tău într-o reflexie a pasiunii sale? Dăruiește-i un Set Stickere fotbalişti dacă ai un băiețel pasionat de fotbal, o Oglindă decorativă roz Balerină dacă fetița ta iubește baletul sau un Sticker tablă de scris Copac dacă al tău pui de om adoră să deseneze toată ziua.

Sticker Tablă de Scris Copac

E atât de simplu să-ți faci copilul să zâmbească, ca o floare de fericire să înflorească! Alege de 1 iunie cadoul care îl reprezintă din ideile inedite recomandate și fă-i cea mai mare bucurie. Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit