Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

5 idei creative pentru a decora ușile interioare

4127
SHARE
5.00

Te simți o persoană creativă și te-ai săturat de aspectul monoton al ușilor casei tale? Folina ți-a pregătit 5 idei inedite pentru a schimba înfățișarea ușilor interioare.

Odată cu instalarea temperaturilor scăzute, începem să petrecem mai mult timp în casă. Și de câte ori nu ți s-a întâmplat ca ambientul casei să-ți influențeze starea de spirit? Fie că schimbăm așezarea obiectelor de imobilier, fie că apelăm la mici modificări/redecorări, schimbarea este mereu binevenită tocmai pentru că ne scoate din monotonie și ne oferă noi perspective, stări de spirit.

Plictiseala bate la ușă? Alung-o cu cel mai creativ autocolant

1. Oglindă oglinjoară, cine este cea mai frumoasă ușă din...casă?

Autocolant tip oglindă este recomandat pentru amenajarea spațiilor mici, pentru a crea impresia de spațiu. Autocolantul tip oglindă poate fi folosit ca alternativă la oglinda clasică, iar Folina recomandă să folosești acest material pentru a schimba aspectul ușilor din casă, în special pentru ușa de la baie. Astfel scapi de povara căutării unui loc pentru oglindă, oferi ușii un aspect plăcut, iar încăperea va părea mult mai spațioasă.

Autocolant tip oglinda

2. Toamna bate la ușă

Transformă rapid aspectul oricărei uşi, aplicând autocolant uşă Pădurea toamna. Se poate lipi pe uşa de la cameră sau pe uşa de la un dulap mare. Suprafaţa trebuie să fie netedă. Având propriul adeziv, pentru aplicare ai nevoie doar de o racletă pentru a întinde folia rapid şi corect. Vezi cât de ușor este să deschizi ușa toamnei?

autocolant-usa-padure

3. Culori simple, calde pentru o atmosferă relaxantă

Dacă nu ești o persoană adeptă imprimeurilor mai extravagante, poți opta, toamna aceasta, pentru culori simple, de sezon. Autocolantul cu efect metalic maro dă un aspect modern suprafeţei pe care este aplicat. Folosește-l pentru a schimba imaginea ușilor din casa ta. Totul va arăta perfect deoarece autocolantul este mat, elegant și simplu de asortat cu mobilierul încăperii. Se poate aplica pe suprafeţe plane sau curbate.

autocolant-cu-efect-metalic-maro

4. Original, creativ, distractiv

Tot mai dese și practice sunt utilizările foliei autoadezivă tablă școlară neagră pentru învelirea anumitor zone din casă sau a bucăților de mobilier. Prin urmare, dacă ai copilași neaspâmpărați poți îmbrăca ușa camerei cu această minunată folie, sporindu-le astfel creativitatea și ținându-i puțin ocupați. Distractiv pentru ei, odihnitor pentru tine.

folie-tabla-scolara-neagra

5. Atrage starea de bine ca un magnet

Dacă ești în căutarea decorațiunilor mai rar întâlnite, Folina îți prezintă autocolant magnetic. Este o folie autoadezivă de culoare neagră, cu care poți transforma orice lucru neted într-o suprafaţă cu proprietăți magnetice. Profită de această folie și expune-ți colecția de magneți chiar pe ușa camerelor.

autocolant-magnetic

Te simți un om creativ toamna aceasta? Pentru mai multe modele de autocolant pentru ușă, intră pe www.folina.ro/autocolant/autocolant-usi. Vezi ce model se potrivește cel mai bine ușilor casei tale.

Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit