TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Completează decorul băii tale cu foliile pentru cabina de duş

2293
SHARE
nan

Cum în această perioadă stăm cuminți acasă, poate uneori se instalează plictiseala sau ne vin idei de decorare. Tura aceasta se pare că este rândul băii să capete un aspect nou datorită foliilor pentru cabina de duș de la Folina.

Te plictisești în casă? Decorează cu Folina!

Decorarea nu e nicicând mai potrivită decât atunci când stăm și stăm și stăm în casă. Iar dacă ți-ai consumat toate ideile de a alunga plictiseala, Folina îți mai aduce una: schimbarea aspectului cabinei de duș. Poate nu te-ai gândit la acest lucru, iar asta e peeerfect! Hai să vedem ce ne propune draga noastră Folina!

1. O baie în natură

Ohh, ce frumos sună o baie în mijlocul naturii, înconjurați de copaci, flori, iarbă. Dar să nu mai visăm, trebuie să stăm în casă deocamdată! Totuși Folina îți poate îndeplini pe jumătate această plăcere cu Folie cabină duş, model frunze exotice. Este un super model, cu efect de sablare, potrivit pentru o cabină de duş, un paravan de la cadă sau chiar pentru o uşă din sticlă. Imprimeul cu frunze mari de palmieri are rol decorativ, daaaaar asigură şi intimitate.

folie-dus-folina

2. O baie de...mister

Aburii de la duș sunt acum completați de umbre de fum colorat ce-ți vor încânta privirea și te vor ține în baie muuuult și bine. Folie cabină duş, model abstract reprezintă un stil mai îndrăzneț, potrivit persoanelor moderne, în căutare de lucruri diferite, speciale. Această folie este o soluţie simplă şi accesibilă pentru a schimba aspectul unei suprafeţe din sticlă, plexiglass, oglindă, este rezistentă la umiditate, asigură intimitate și, fiind translucidă, permite pătrunderea luminii naturale. 

folie-cabina-dus-folina

3. O baie de zâmbete

Folina s-a gândit și la cei care sunt în căutare de simplitate, culori neutre, dar și de câte un strop de umor. Lor li s-a pregătit Folie sablare cabină duş Siana gri, care afișează câteva note amuzante parcă desenate în aburi atunci când ne lovește creativitatea. Folia autoadezivă de sablare decorativă se aplică pe orice suprafaţă din sticlă, plexiglass, oglindă, pe exteriorul cabinei sau paravanului. Înainte de aplicare, pregăteşte suprafaţa pe care vei lipi folia autoadezivă: degresează, şterge bine de praf la colţuri şi pe lângă cheder. Ai grijă să nu rămână scame.

Foliile autoadezive se aplică cu apă - îţi recomandăm să pulverizezi multă apă pe sticlă şi pe partea cu adeziv a foliei. Racletarea se va face mult mai uşor şi dacă rămân bule de aer, acestea se pot scoate fără a strica folia.

folie-sablare-dus-folina

Deci? Am trezit creativul din tine? Ai dat fuga-n baie să iei dimensiunile cabinei de duș? Redecorarea este mereu o idee bună, iar când faci mici proiecte în familie timpul zboară cât ai spune...Folinaaaaaa!

Vezi mai multe modele de folie pentru cabina de duș aici: www.folina.ro/folie-geam/folie-cabina-dus

Saaaau vezi câteva sugestii mai jos :)

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit