Contul Meu    Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Folii decorative pentru cabina de duş – intimitate și un decor personalizat în baie

1806
SHARE
4.80

O baie relaxantă sau un duș fierbinte este tot ceea ce ne dorim după o zi plină, însă o problemă des întâlnită în băile cu cabină de duș sau cu paravan din sticlă este lipsa intimității și stresul că oricând cei mici pot intra peste noi sau că un curios poate trage cu ochiul.

Pentru ca momentul tău de relaxare să fie unul așa cum meriți, foliile decorative de la Folina reprezintă metoda perfectă pentru a-ți crea intimitatea de care ai nevoie și pentru a aduce în baie un plus de personalitate, printr-un decor creat chiar de tine.

Cu foliile decorative de intimitate și un decor personalizat în baie ai parte

1. Folie geam autoadezivă Pești, pentru un decor nautic

Dacă ești un iubitor al peștilor, un pescar pasionat sau pur și simplu marea cu toată bogăția sa reprezintă pentru tine cea mai frumoasă destinație de vacanță, atunci optează să aplici pe cabina de duș sau pe paravanul de la cadă o Folie geam autoadezivă Pești, care va asigura intimitate și va crea un decor superb în baie. Un mare avantaj este că folia o poți aplica chiar tu, simplu și rapid, cât ai zice Folina!

Folie Sablare Dus Model Pesti

2. Folie geam autoadezivă Kanagawa, ideală pentru iubitorii de surfing

Iubitorii de surfing sau persoanele care iubesc dansul valurilor pot alege o Folie geam autoadezivă Kanagawa, care pe lângă rolul decorativ, asigură şi intimitate. Aceasta este ușor de aplicat și de întreținut, putând fi curăţată cu soluţie obişnuită pentru geamuri şi o lavetă moale. În plus, datorită faptului că are un adeziv semipermanent,  îndepărtarea acesteia se face simplu și rapid, fără să afecteze suprafaţa pe care a fost aplicată.

Folie Geam Autoadeziva Kanagawa

3. Folie geam autoadezivă Liana, pentru un decor exotic

Persoanele mai curajoase, care-și doresc o schimbare deosebită, pot opta pentru o Folie geam autoadezivă Liana, recomandată pentru a crea un decor exotic în baie. Pe lângă designul inedit, perfect pentru romanticii incurabili și iubitorii de natură, aceasta asigură intimitatea de care ai nevoie.

Folie Geam Autoadeziva Liana

Folia autoadezivă reprezintă soluția cea mai simplă și accesibilă pentru a schimba aspectul unei suprafețe din sticlă, având numeroase avantaje:

  • foliile sunt autoadezive şi se aplică pe exteriorul cabinei sau al paravanului de la cadă
  • se pot aplica pe suprafeţe din sticlă sau plexiglass
  • creează intimitate
  • contribuie la crearea unui decor nou, personalizat, realizat chiar de tine
  • este extrem de practică (nu se mai văd stropii de apă sau urmele de calcar pe sticlă)
  • reprezintă o soluţie simplă şi accesibilă pentru a schimba aspectul unei suprafeţe din sticlă
  • se poate scoate uşor, fără să afecteze sticla
  • se curăţă cu soluţie obişnuită pentru geamuri şi o lavetă moale
  • se dezlipește ușor, fără să afecteze suprafaţa pe care a fost aplicată

Acum că te-ai convins cât de utilă este folia autoadevizvă pentru cabina de duș sau paravanul de la cadă, nu-ți rămâne decât să te decizi asupra modelului preferat (știm cât este de greu cu atât de multe modele disponibile pe folina.ro), să comanzi folia care te-a cucerit de la prima vedere și să o aplici chiar tu pe suprafața dorită. Așteptăm feedback, iar pentru orice întrebare, Folina este la dispoziția ta. Cu Folina, totul e ușor!

Pentru mai multe modele de folii autoadezive pentru cabina de duș, intră pe: www.folina.ro/folie-geam/folie-decorativa-autoadeziva

4,8 ( voturi)