Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Cum alegem decorațiunile pentru camera copilului

1878
SHARE
5.00

Fie că e un mic mic mic năzdrăvan, fie ca e elev sau adolescent, camera copilului trebuie să fie cât mai creativă, trebuie să aibă decorațiunile și culorile potrivite și, cel mai important, trebuie să-l facă să se simtă în siguranță.

Suntem în stare să facem multe lucruri pentru a ne împlini și mulțumi copiii, iar inima nu mai poate de bucurie atunci când îi vedem că sunt fericiți și relaxați în confortul casei noastre. Este de datoria părinților să le ofere celor mici un trai bun, să le ofere protecție și să-i înconjoare numai de stări de bine.

Poți începe să faci acest lucru decorându-le camera conform vârstei lor sau a personalității pe care observi că și-o dezvoltă. Haide să vedem cu ce sfaturi mai vine Folina în această săptămână!

Decor pentru camera prinților și prințeselor

1. Camera bebelușilor

Pentru camera nou-născuților Folina recomandă culori luminoase, pastelate, într-un decor simplu și odihnitor. Fototapet personaje Disney Best of friends este cea mai potrivită alegere, mai ales că se potrivește și fetițelor, dar și băiețeilor. Acest fototapet reprezintă universul magic al desenelor animate Disney, chiar în camera copilului tău. Bamby, Dumbo, pisicuţa Marie, Bocănilă şi Dalmaţienii aduc veselia şi cheful de joacă. Fototapetul are culori pastel şi creează o atmosferă caldă, iar personajele sunt înconjurate de motive florale stilizate.

fototapet-personaje-disney-folina

2. Cameră pentru năzdrăvani

Pentru copiii între 1 și 6 ani Folina a ales Fototapet Mickey şi piloţii de curse Roadster Racers, mai ales dacă observi că sunt pasionați de mașini și curse. Este un tapet ceva mai colorat, cu personaje des întâlnite de cei cu vârsta de până în 6 ani, personaje ce se află pe o pistă de mașini, pregătiți de o super cursă. Cine știe, poate vei trezi o super pasiune copilului tău, aplicând acest fototapet de la Folina.

fototapet-piloti-curse-folina

3. Camera învățăceilor

Pentru cei care au copilași care merg la școală, pot face viața mai ușoară și le pot dezvolta un hobby foarte frumos: geografia. Folina vă prezintă Fototapet Harta lumii cu steaguri! Este o decoraţiune pentru perete interactivă, ideală pentru dormitorul copiilor, dar şi pentru grădiniţe, şcoli primare. Cei mici vor învăţa în joacă lucruri interesante despre continente şi ţări, urmărind pe hartă animale sau locuri celebre. De asemenea, pot învăţa uşor şi steagurile ţărilor. Pe harta sunt chenare albe unde copii pot scrie numele ţării. Super tare, nu?

 fototapet-harta-folina

Fă rai din camera copiilor tăi și decorează-le pereții în funcție de pasiuni, personalitate, dorințe. Ajută-i să se dezvolte frumos, să fie creativi și plini de energie. Folina îți este de ajutor atunci când vrei să decorezi camera copiilor. Vezi aici mai multe idei despre cum poți înfrumuseța camera prichindeilor: www.folina.ro/fototapet/fototapet-copii

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit