TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Decor nou în bucătărie cu autocolantul pentru perete

2692
SHARE
nan

Petrecem destul de mult timp în bucătărie, o folosim la maxim și de obicei este locul care se deteriorează cel mai rapid. Scapă de monotonie și oferă un aspect nou bucătăriei tale cu autocolant pentru perete de la Folina.

Avantajele autocolantului în bucătărie

Acest produs ne salvează în multe situații, așa că Folina s-a decis să ne arate care sunt beneficiile utilizării autocolantului pentru perete și care sunt modelele preferate din magazinul ei.

- Se aplică uşor - Fiind o folie autocolantă are propriul adeziv. Desprinzi linerul şi aplici
- Material lavabil - Se şterge cu o lavetă umedă
- Rezistent la căldură 
- Rezistent la umiditate
- Se aplică pe perete ( suprafaţă netedă, curată, uscată, fără var pe bază de teflon sau silicon )
- Se aplică pe faianţă ( plăcile sa fie netede, fără modele în relief )
- Se aplică pe mobilă
- Se poate îndepărta
- Gamă variată de modele şi culori
- O soluţie accesibilă şi rapidă pentru un decor nou
- Perfect pentru proiecte DIY

1. Autocolant cu modele florale

Autocolantul de perete Câmp cu flori cosmos este o bordură autoadezivă cu o înălţime de 67 cm şi o lungime de 2 metri. Este potrivit spre a decora backsplash-ul, zona dintre dintre blat şi corpurile suspendate din bucătărie.

Modelul permite aplicarea pe orizontală, iar designul este conceput să îți ofere o „priveliște” de ansamblu al unei câmpii de flori în zorii zilei. Printul este laminat, fapt ce asigură o bună rezistenţă în timp şi o întreţinere uşoară.

autocolant-bucatarie-flori-folina

2. Autocolant cu peisaje

Autocolant perete New York, peisaj urban oferă un aspect industrial, tineresc, nonconformist bucătăriei tale.

Fiind autoadeziv, se aplică cu racleta pe orice suprafaţă netedă: lemn, plastic, ceramică, perete, sticlă. Deci acest model este perfect pentru orice spațiul din bucătărie.

autocolant-bucatarie-cladire-new-york-folina

3. Autocolant cu tematică

În funcție de încăpere/locație sau de ce vrei tu să inspiri despre un anumit spațiu din casă, în magazinul Folinei găsești și autocolante decorative specifice. Preferatul ei de astăzi este Autocolant decorativ cu model cramă. Este potrivit în amenajarea rustică a unei bucătării, cabane, restaurant sau într-un spaţiu comercial de specialitate. 

Printul este laminat, fapt ce asigură o bună rezistenţă în timp şi o întreţinere uşoară.

autocolant-bucatarie-crama-vin-folina

Autocolantul de perete are multe avantaje, mai ales folosit în spații intens circulate ca o bucătărie. Ascunzi imperfecțiunile sau petele de murdărie suuuper ușor și rapid. Și ieftin!

Iar dacă te-ai plictisit de un model, Folina are o diversitate de autocolante de perete pentru bucătărie. Vezi aici: folina.ro/autocolant/autocolant-perete

Puțin puțin mai jos aveți și alte modele din categoria celor prezentate în articol. Vă așteptăm în magazinul Folinei, fie online, fie fizic în showroom-ul nostru din Iași!

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit