TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Decorează ușor cu stickerele de la Folina

844
SHARE
nan

Pentru a schimba aspectul camerelor din casă, nu trebuie să facem mari renovări, să investim bugete mari sau să apelăm la meșteri. Folina are o idee: stickere decorative potrivite pentru orice membru al familiei și orice cameră.

Stickere decorative de la Folina: la ce să le folosești?

Stickere lipicioase pot fi folosite în multe situații și cu scopuri diferite. Ele sunt menite să înfrumusețeze aspectul unei încăperi prin aplicarea acestora pe perete, dar și pe corpurile de mobilier, oglinzi sau geamuri. Cu stickere poți îmbina utilul cu plăcutul, în sensul că acestea pot acoperi micile imperfecțiuni de pe pereți sau mobilă, fără să apelezi la un meșter și fără costuri ridicate.

Stickerele decorative sunt diverse, pentru orice cameră, birou sau spațiu, sub diferite dimensiuni și ușor de personalizat. Haideți să vedem ce ne-a pregătit Folina gospodina astăzi.

1. Stickere în forme geometrice

Sticker model geometric, cu triunghiuri bleu şi gri este potrivit spațiilor de birou, în bucătărie sau în camera unui bărbat. Pachetul conţine 2 planşe cu stickere individuale – acestea se îmbină pentru a crea o bordură decorativă cu motive geometrice.

Triunghiurile au dimensiuni diferite şi îmbină nuanţe de bleu, gri, turcoaz, albastru şi portocaliu, nuanțe care se combină perfect și creează un model armonios, deloc supărător privirii. Stickerul este printat pe folie PVC translucidă. Adică, dacă este aplicat pe sticlă, modelul este vizibil pe ambele părţi.

sticker-triunghiuri-folina.ro

2. Stickere florale

Cu flori niciodată nu vei da greș, ele merg mereu, oriunde, oricând și, de ce nu, chiar și lipite pe perete. Sticker Floare roz pal, watercolor este modelul perfect pentru camera unei femei, dressing sau baie.

Modelul floral se formează prin îmbinarea mai multor stickere individuale, iar stilul de realizare de tip watercolor îți dă senzația că modelul este pictat direct pe suprafața aplicată.

sticker-floare-roz-folina.ro

3. Stickere personalizate

Sticker decorativ citat „În casa familiei” este un model ce poate fi personalizat cu numele de familie din care faci parte sau căruia îi faci cadou o asemenea reprezentare. Clientul trebuie doar să comunice Folinei numele care dorește să fie trecut pe sticker.

WOW – La cerere se poate personaliza cu orice culoare mată sau lucioasă din gama Oracal 641. Folina spune că trebuie doar să specificați la rubrica „Observații privind comanda", codul de culoare dorit precum și nuanța: mată sau lucioasă.

sticker-decorativ-personalizat-folina.ro

Alege să-ți redecorezi și „repari” casa cu diversitatea de stickere de la Folina noastră. Ca de obicei, la final de articol aveți alte câteva modele care i-au plăcut mai mult gospodinei, dar poți intra și pe pagina specială, unde găsești și mai multe stickere decorative: folina.ro/stickere

Spor la cumpărat!

0 (0 voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit