Concurs Folina
Concurs Folina
Contul Meu     Coș Produse
  • 0 produse Total: 0 Lei

Vezi Detalii Coș

Decorează ușor

Articole Recente

Top cele mai spectaculoase decoruri pentru casa ta
Folina - 21.08.2017

Te-ai gândit vreodată că poți schimba decorul casei tale doar aplicând model de fototapet spectaculos sau că poți crea un decor cu personalitate cu ajutorului unui autocolant decorativ cu

[ ... mai mult ]

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din casă?
Folina - 14.08.2017

Cine nu-și dorește o oglindă nouă în fiecare cameră, în care nu doar să se privească, ci și să se reflecte amenajarea casei? Noile modele de oglinzi decorative sunt atât de versatile și

[ ... mai mult ]

Folina te învață cum să-ți renovezi casa
Folina - 07.08.2017

Ți-e gândul la vacanță, dar ai și planuri mari să-ți renovezi casa? Ce-ai zice să-ți transformi locuința într-o casă de vacanță? Cu Folina, totul e ușor. Ai nevoie de un weekend plin

[ ... mai mult ]

Hol ingenios amenajat: 10 sfaturi ușor de aplicat

31.07.2017
Hol ingenios amenajat: 10 sfaturi ușor de aplicat

Holul este prima încăpere pe care o vezi când intri în casă și cea care dictează stilul amenajării întregii case, dar, de cele mai multe ori, este amenajată ultima sau chiar se renunță complet la ea, fiind înlocuită cu spații deschise spre living. Folina îți dezvăluie cum îți poți transforma holul îngust și anost într-un hol primitor și ingenios amenajat:

10 sfaturi ușor de aplicat

1. Nuanțe deschise și calde

Știi deja că în încăperile mici e bine să folosești pentru a crea ideea de spațiu. Pentru hol, Folina îți recomandă Pale Dogwood, una dintre culorile anului 2017, o nuanță superbă de roz liniștit, care îți va da o stare de calm imediat ce vei intra în casă. Dacă ești adeptul nuanțelor de bej, alege Bej Hazelnut, o culoare naturală, caldă, care merge perfect cu orice culoare de mobilier.

2. Ușă colorată

Sparge monotonia unui hol alb, lung și îngust, înviorând totul cu ajutorul unei uși vopsiteîntr-o culoare vibrantă. Ce zici de roșu Flame, o nuanță flamboaiantă și vivace care va anima imediat totul, sau roz Yarrow, o culoare electrică care să te energizeze în fiecare dimineață?

3. Tapet decorativ

Sau mai simplu: ai putea rezolva totul decorând un perete de pe hol cu Fototapet floral vlies Vintage Rose, care îmbină delicatele motive florale în nuanţe de lila, alb, verde, cu elemente gri ce imită lemnul cu aspect vintage. Arată minunat, nu?

Fototapet FLoral Vintage

4. Lumină abundentă

Desigur, orice încăpere arată bine dacă este luminată corespunzător. Așa că, asigură-te că lumina de pe hol este caldă, primitoare și abundentă. Dacă nu ai ferestre pe unde să intre lumina naturală, alege o plafonieră care să ditribuie lumina în toată încăperea și pune o lampă pe biroul de pe hol, dacă ai amenajat unul.

5. Oglinzi luminate

Pentru a obține senzația unui hol mai spațios, amplasează oglinzi de mari dimensiuni. Pentru dublu efect de mărire și lumină, Folina îți recomandă să aplici Sticker oglindă Cerc în fața unui corp de iluminat.
Pentru un efect wow, înrămează mai multor oglinzi mici, de dimensiuni și forme diferite și așeză-le pe perete în rânduri, unele sub altele, sau amplasează spoturi în jurul oglinzii, pentru a amplifica lumina.

Sticker Oglindă Cerc

6. Birou

Dacă îți place să ai totul organizat și acasă, amenajează-ți un mic birou pe hol. Poți folosi Tablă magnetică Maverick cu rol de memoboard, tablou sticlă şi ceas - toate într-un produs funcţional şi estetic. Pe suprafaţa din sticlă printată poți scrie mesaje celor dragi, folosind markerul semipermanent. Super isteț, nu?

7. Bibliotecă

Dacă îți place să citești, o idee care să te inspire mereu la citit nu doar pe tine, ci și pe restul familiei, este să aplici Sticker uşă Bibliotecă pe una dintre ușile casei. Va părea ca și cum ți-ai amenajat o bibliotecă pe hol.

8. Tablă de scris

Dacă celor mici le place încă să mâzgâlească pereții de pe hol, de ce să nu le dai front de lucru și să transformi un perete într-o tablă colorată de scris. Este foarte ușor! Aplică Folie tablă şcolară whiteboard albastră pe orice suprafață netedă și cei mici vor fi mai mult decât încântați. În plus, vei avea un hol colorat și ingenios decorat.

9. Planuri pentru o săptămână

Fiecare are ceva de rezolvat în fiecare zi, așa că de ce să nu organizezi totul ca într-un orar școlar? Aplică Sticker tablă de scris Orar exact pe peretele de la intrare și notează ce aveți de făcut fiecare. P.S. Sau poți să le scrii cu creta celor dragi cât de mult îi iubești.

10. Galerie foto

Și pentru că fiecare casă are regulile ei, de ce să nu le afișezi pe hol pentru ca toți invitații să le cunoască. O sursă bună de inspirație este Sticker Acasă cu rame foto, unde poţi păstra amintirile cu cei dragi, cu ajutorul celor 12 rame foto, din autocolant.  Arată bine, nu?

Sticker Decorativ Acasă
Nu uita să te înscrii în concursul ”DECOReview” cu un review publicat pe site la orice produs Folina. Poți câștiga premii decorative pentru casa ta. Succes!

Sursa imaginilor: houzz.com 

Distribuie pe Facebook

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© 2017 Folina.ro | All Rights Reserved. Folina.ro | Designed by Artvertising