Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Magazinul Folinei: locul din care nu mai vrei să pleci

2334
SHARE
3.83

Când ai o casă frumoasă, plină de decorațiuni speciale, atrăgătoare, când te simți în siguranță și plină de energie, parcă îți e mai mare dragul să primești musafiri. Așa e și Folina cu al ei showroom. Mândră cu toate materialele de decorat încăperi.

Folina așteaptă musafiri în showroom-ul ei

Și de ce să nu începi noul an cu o schimbare? Găsești în casa Folinei de la autocolant pentru mobilă și perete, până la tapet, fototapet sau faianță decorativă. Tu trebuie doar să vii cu inițiativa. De restul se ocupă Folina cu ai ei prieteni foarte isteți și cu un gust rafinat la decorat.

În showroom-ul Folina nu găsești doar materiale de design, ci și o echipă antrenată și pregătită să îți ofere cele mai bune sfaturi în funcție de buget, gusturile tale, aspectul încăperii alese spre decorat sau în funcție de calitatea materialelor și metoda de aplicare.

Te-am convins? Te pregătești să-i faci o vizită? Atunci haide să discutăm mai în detaliu despre minunata lume a decorațiunilor interioare pentru a descoperi nevoile casei tale.

showroom-folina-iasi

Bucătăria ta are nevoie de o recondiționare? 

Ghici ce? Folina are soluția lipicioasă, ca de obicei. În magazinul ei găsești o diversitate de tipuri de faianță lipicioasă. Spre exemplu autocolant faianță, faianță decorativă sau faianța autoadezivă 3D, care este un produs revoluţionar pentru proiecte DIY, ce te ajută să faci uşor modificări în casă. Faianţa autoadezivă este un tip de autocolant special pentru aplicare pe perete, pe faianţă sau alte suprafeţe netede.

showroom-folina-iasi

Vrei mai multă intimitate și protecție?

Folina are o gamă variată de "haine" pentru geamurile casei tale. Gama de folie geam cuprinde: folie protecție solară, folie decorativă autoadezivă, folie decorativă electrostatică, folie geam sablat și folie antiefracție. Desigur, le găsești sub diferite modele, materiale și dimensiuni. Trebuie doar să treci pe la Folina.

Pereții camerelor ți se par plictisitori?

Se rezolvă și această mică problemă! Gama variată de produse cuprinde și fototapet pentru pereții camerelor din casa ta, birou sau alte spații în care îți petreci timpul. În magazinul Folina din Iași găsești fototapet 3D, fototapet copii, floral, cu peisaje, orașe sau fototapet abstract pentru cei mai avangardiști. Fototapetul este instrumentul care-ți poate schimba aspectul camerei radical, fiind un lucru de impact atunci când intri într-o încăpere. Un aspect important, nu de mulți știut, este faptul că nu ai nevoie de experiență atunci când aplici fototapetul. Trebuie să pui adeziv doar pe perete, nu şi pe spatele produsului (ca în cazul tapetului cu suport din hârtie). Folina garantează că nu își va modifica dimensiunile, nu se strânge și nu rămân bule de aer.

showroom-folina-iasi

Desigur, Folina poate vorbi toată ziua despre ce se mai ascunde în "cămara" sa. Toate materialele acestea sunt foarte ușor de aplicat, dar și de îndepărtat, iar de vrei să știi mai multe sau să îți faci o idee despre cum vor arăta încăperile tale, trebuie doar să vii la showroom-ul Folina din Iași, șoseaua Păcurari, nr. 85.

Află mai multe despre portofoliul de produse Folina aici: www.folina.ro/folie-geam

Cei care nu sunt din Iași sau timpul nu le permite să facă o plimbare până la folina, pot găsi toată gama de produse aici pe site: www.folina.ro

Mai jos ai câteva sugestii de la Folina, ce se găsesc fie în showroom-ul din Iași, fie aici, pe site.

3,83 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit