Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

NOILE stickere și autocolante pentru frigider îți lasă imaginația să zboare

4868
SHARE
5.00

Căsuța noastră, tărâmul imaginației! Personalizează-ți electrocasnicele cu stickere decorative amuzante sau cu autocolante inedite și transformă-ți locuința într-un loc magic, în care totul parcă prinde viață

Viața este și mai frumoasă atunci când râzi cu poftă, ai o casă decorată creativ și idei nebunești care-ți înseninează fiecare zi. Așa că, astăzi Folina are pentru tine o surpriză: NOI modele de stickere decorative și autocolante pentru frigider, menite să transforme un electrocasnic banal într-un adevărat prieten imaginar sau într-un obiect decorativ impresionant.

Cu toții iubim frigiderul, pentru că ne păstrează la rece mâncărurile, dulciurile preferate, dar și băuturile răcoroase, atât de dorite pe timpul verii. Dar odată decorat, frigiderul ne va fi mai mult decât util, se va transforma într-o adevărată sursă de zâmbete și amuzament, cucerind toate persoanele care-l vor privi.

Frigiderul nostru, tărâmul imaginației: idei inedite de a decora frigiderul

1. Poftiți la masă!

O invitație amuzantă și extrem de incitantă la a deschide frigiderul și a savura toate bunătățurile care ne așteaptă. Aplică Stickerul frigider Let's eat simplu și rapid, o decoraţiune ideală pentru frigider, care-i va pune în valoare utilitatea, și personalizează-l într-un mod amuzant. Implică-i și pe cei mici în decorarea sa, pentru a-i face mândri de a lor reușită.

Sticker Frigider Let's Eat

2. Invitație la cafea

Dacă ești un mare iubitor al cafelelor, iar pentru tine dimineața devine mai frumoasă atunci când îți savurezi cafeaua, optează să-ți ornezi frigiderul în concordanță cu obiceiurile tale preferate. Alege un Autocolant frigider Ceasca cu boabe de cafea, extrem de apetisant, sau un Sticker frigider Cafea, amuzant și delicat, care te va cuceri de la prima vedere. Mirosul de cafea parcă va fi și mai plăcut cu așa decor inedit.

Autocolant Frigider Ceasca Cafea

Sticker Frigider Cafea

3. Frigider desprins din inima naturii

Dacă iubești natura și îți dorești să ai în casă cât mai multe elemente desprinse din frumusețea sa, atunci optează pentru un Autocolant frigider Iedera, care-ți va transforma frigiderul într-un element de decor impresionant, captivant și care-ți va oferi o stare de bine de fiecare dată când îl vei privi. Vei avea impresia că cineva a mutat electrocaniscul în natură, atât de aievea îți va părea înfățișarea sa. 

Autocolant Frigider Iedera

Magia jocului e magia decoratului. Achiziționează de pe folina.ro noile stickere decorative și autocolantele care te-au cucerit de la prima vedere și îndrăznește să-ți transformi locuința într-un tărâm al imaginației, în care până și electrocasnicele prind viață. Cu Folina, totul e ușor!

Pentru mai multe stickere și autocolante pentru electrocasnice de la Folina, intră pe: www.folina.ro/stickere/stickere-frigider

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit