TRANSPORT GRATUIT PESTE 350 LEI
L-M: 9-18 M-V: 9-17    0754 069 665

Tapet 3D și Fototapet 3D – un mod simplu, dar expresiv de a da viaţă camerelor

2259
SHARE
4.75

Este evident faptul că daca vrei o schimbare radicală în casă, dar totuși cu bani puțini, poți alege un tapet sau fototapet de la Folina. Redecorarea pereților este o idee isteață pentru că ascunzi imperfecțiunile și schimbi total încăperile.

Cum să obții o încăpere de vis cu Tapet și Fototapet 3D?

Este foarte ușor să ne plictisim de aspectul încăperilor din casă, mai ales când vedem pe internet tot felul de idei geniale de a redecora, unde totul pare rupt din filme, dar și foarte scump în același timp.

Știai că Folina are soluția pentru o redecorare isteață din toaaaate punctele de vedere? Hai să vedem cum facem rapid și ușor ca încăperile din casă să fie ca pe revistă.

1. Fototapet 3D pentru living

Fototapet 3D Green Vertical Garden este un fototapet modern ce are aspectul unei grădini verticale. Designul îmbină plante verzi cu hexagoane gri, aduce o notă de dinamism şi prospeţime decorului. Modelul este potrivit pentru decorarea locuinţelor private, dar şi pentru spaţii publice precum birouri, recepţii, restaurante sau spaţii comerciale.

Dimensiunea este de 4 metri lăţime şi 2,6 metri înălţime, este printat digital, pe suport vlies. Materialul este lavabil şi are o bună rezistenţă la lumină. Adezivul este inclus în pachet.

fototapet-3d-frunze-folina.ro

2. Fototapet 3D pentru dormitor

Fototapet 3D Background, model geometric este o decoraţiune pentru perete ce aduce o notă de dinamism decorului. Datorită culorilor nu foarte extravagante, este un fototapet potrivit pentru dormitor, fiind foarte ușor de asortat cu mobilerul.

Desigur, ca toate modelele de fototapet 3D de la Folina, și acesta este potrivit pentru decorarea locuinţelor private, dar şi pentru spaţii publice precum birouri, recepţii, restaurante sau spaţii comerciale.

Adezivul se aplică doar pe perete, nu şi pe spatele produsului (ca în cazul tapetului cu suport din hârtie) și nu îşi modifică dimensiunile (nu se strânge, nu se întinde).

fototapet-3d-dormitor-folina.ro

3. Tapet 3D pentru birou

Pentru un birou cu aspect elegant, linișitor, extravagant, dar simplu în același timp, poți alege Tapet modern gri Reflets. Are un aspect modern cu model geometric gri şi dungi albastre. Tapetul este pe suport vlies şi este disponibil la rolă cu lăţime de 53 cm şi lungime de 10 metri. 

Știm prea bine că într-un birou, pentru productivitate maximă, nu trebuie să fim distrași de nimic, prin urmare acest model este mai mult decât potrivit la locul de muncă sau chiar și acasă în locurile în care ne petrecem timpul lucrând.

Important de știut este faptul că modelul face parte din colecţia Reflets a producătorul francez UGEPA, un fabricant cu tradiţie şi creator de stiluri din 1974.

tapet-gri-reflexii-folina.ro

Partea cea mai interesantă atunci când te hotărăști să redecorezi cu tapet sau fototapet de la Folina este aceea că mereu vei fi câștigat: nu este chiar așa de costisitor, cheltuielile sunt minime în comparație cu repararea și văruirea pereților și oricând poți reveni la culoarea veche. 

Materialele Folinei sunt cunoscute pentru faptul că redecorezi rapid și ușor cu ele și tot așa pot fi și îndepărtate.

Ai aici toate modelele de fototapet 3D de la Folina: folina.ro/fototapet/fototapet-3d

Iar la final de articol, așa cum v-am obișnuit, găsiți mai multe modele de produse despre care am discutat azi. Pupici cu lipici de la Folina!

4,75 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit