Transport gratuit peste 350 lei
Contul Meu    Coș Produse

Transformă camera copiilor într-un mic Univers: mobilă personalizată cu un buget redus

2766
SHARE
5.00

Orice părinte își dorește ca al său copil să fie zilnic fericit, chipul să-i fie ca o rază de soare.

Dacă vrei să-l faci să sară în sus de bucurie, ți-am pregătit câteva idei inspirate de reamenajare a camerei cu ajutorul autocolantului și stickerelor decorative, astfel încât o cameră banală, insipidă în concepția copiilor, să se transforme simplu și rapid, deloc costisitor, într-un adevărat Paradis.

Indiferent de vârsta copilului, acesta are nevoie de intimitate, de un loc al său, unde știe că se poate retrage oricând, pentru a se odihni, învăța sau juca. Iar când acesta arată exact ca în imaginația sa, personalizat în concordanță cu pasiunile sale, va fi ca o adevărată sursă de energie și bucurie.

Iată câteva idei simple dar inspirate pentru personalizarea camerei celor mici care îţi vor fi de folos, indiferent cât de mare este copilul tău sau cât de mică e camera lui:

Dormitor copii personalizat, cu pasiuni și vise decorat

1. Mobilier cu accente moderne: mașini și călătorii

Copilăria și adolescența reprezintă etape ale vieții presărate cu vise, pasiuni, hobby-uri. Dacă al tău copil are o pasiune care îl inspiră, atunci susține-l să-și trasforme camera într-o materializare a pasiunii sale. Dacă îi plac mașinile și visează la călătorii în jurul lumii, optează pentru Autocolant decorativ Manhattan, cu un colaj de imagini şi simboluri specifice New York-ului pe care să-l aplici pe piesele de mobilier, dar și pentru a crea tablouri decorative. Pe lângă accentele moderne care îl vor încânta, acesta va da camerei un aer colorat, perfect pentru o atmosferă radiantă.

Autocolant Decorativ Manhattan

2. Zânele dormitorul colorează, chipul prințesei înseninează

Dacă ai o mică prințesă, care visează la palate și regate, atunci alege pentru ea un Set Stickere zâne Woodland Fairies care cu siguranță îi vor fi pe plac. Le puteți aplica împreună pe pereți, creând decoruri inedite, dar și pentru a personaliza după placul inimii mobilierul din cameră. Pe lângă faptul că îi vei oferi micuței tale bucuria unei camere unicate, vă veți și distra copios, momente prețioase pe care le va avea întipărite în minte și în suflet toată viața.

Set Stickere Woodland Fairies

3. Personajele preferate, un dormitor pentru copii cu personalitate

Nu există copil care să nu aibă un personaj preferat, fie din filme sau desene, fie din basme sau povești. Acesta ajunge să facă parte din viața lor, fiind prietenul imaginar cu super puterea de a-i face în orice clipă să zâmbească. Și cum minionii sunt favoriții în topul celor mici, un Sticker Minioni 16 Friends este perfect pentru a crea propriul model pe pereții din dormitor sau pentru a personaliza o piesă de mobilier. Mulțumirea de pe chipul celui mic va fi de neprețuit!

Sticker Copii Minioni 16 friends

Cel mai important: colaborează cu copilul tău atunci când îi aranjezi camera. Întreabă-l ce-și dorește, arată-i modelele de pe folina.ro cu camerele gata decorate și ajută-l să ia decizia cea mai potrivită. Lăsați-vă imaginația să zboare și creați cel mai frumos decor pentru un special dormitor. Cu Folina, totul e ușor!

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit