Transport gratuit peste 350 lei

Bucură-te de căldura verii din confortul casei tale

1194
SHARE
5.00

Cine nu iubește vremea frumoasă, căldura, soarele? Cu toții apreciem aceste lucruri, însă în propria locuință nu prea vrem să avem de-a face cu ele. Folina spune că vara asta se poartă folia de protecție solară pentru o atmosferă relaxantă acasă.

Probabil vă întrebați de ce gospodina noastră recomandă acest produs de folosit în special vara? Poate fi greu de crezut că razele soarelui sunt nocive pentru casa ta, dar acestea pot afecta corpurile de mobilier din casă, „îmbătrânindu-le” aspectul, afectându-le lacul de pe suprafețe sau chiar decolorându-le.

Mai mult, folia de protecție solară de la Folina poate împiedica disconfortul creat de căldura razelor de soare, astfel că nici nu vei simți gradele mari de afară.

Folie de protecție solară, cel mai bun aliat vara

Și pentru că draga noastră Folina se gândește la toate, astăzi vă va prezenta câteva modele de folie protecție solară pentru geamurile casei, gândite să se potrivească cu orice design al spațiului, cu o aplicare super rapidă și ușoară. Ia să vedem ce sfaturi primim de la gospodină!

1. Folie protecție solară cu reflexivitate mică

Pentru siguranța ta, Folia protecţie solară Sputter Film are la bază o tehnologie care presupune pulverizarea la nivel molecular de metal pur (titan, nichel-crom, bronz, argint, etc.)  în structura poliesterului. Această tehnologie de producţie este foarte complexă şi costisitoare, dar folia obţinută are un aspect foarte clar, cu reflexivitate foarte mică şi are proprietăţi foarte bune de respingere a energiei solare.

folie-protectie-solara-nereflexiva

Folie de protecție solară Sputter Film NSN50 are un grad ridicat de transparanță și efect de oglindă foarte redus, nefiind afectată vizibilitatea dinspre interior spre exterior și invers.

2. Folie protecție solară reflexivă

Soarele în casă este destul de neplăcut vara. Strălucirea razelor poate fi orbitoare şi deranjantă, îngreunând privitul la televizor sau monitoare, iar obiectele direct expuse razelor UV se decolorează. Aplicând Folie protecţie solară reflexivă, Silver pe geamuri, poţi controla aceste efecte neplăcute. În plus, pe termen lung, faci economie de bani şi energie pentru că aparatul de aer condiţionat va fi mai eficient.

folie-protectie-solara-reflexiva

3. Folie protecție solară fumurie

Da, Folina are și folii nuanțate, iar printre cel mai des utilizate se numără Folie protecție solară Fumurie care este o folie nereflexivă, fără efect de oglindă, ce oferă protecție împotriva căldurii, respinge 99% din razele UV și reduce strălucirea solară. Folia fumurie pentru geamuri oprește pătrunderea luminii naturale în procent de 80%.

Toate foliile de protecție solară de la Folina au o aplicabilitate și întreținere foarte ușoară – geamul se curăță folosind o soluție obișnuită și o lavetă moale, iar folia nu va afecta suprafețele din sticlă. Dacă rămân urme de adeziv, acestea se curăță cu o soluție de curățat geamurile pe bază de alcool.

folie-geam-fumurie

Vezi, cu Folina totul este simplu! Vara aceasta Folina te ajută să-ți protejezi casa de razele soarelui, te vei simți mai bine, fără situații de disconfort și mai alungi monotonia cu încă o activitate utilă pentru casa ta.

Ai câteva dubii referitoare la aplicarea foliei? Nici o problemă pentru că avem canal de Youtube (click, click) unde găsești tooooot felul de clipuri despre cum să aplici foliile pentru geam de la Folina.

Uite, draga noastră a lăsat unul și mai jos, ca să-ți faci o idee. Iar la final, ce de obicei, ai și alte modele ale produsului de azi. Spor la vizionat și la...lipit.

Aplicare folie protecție solară Sputter Film NSN50

5 ( voturi)
Sugestii de cautare
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit